Untitled Document
Το Τμήμα
Ακαδημαϊκά
Υποδομή
Ανακοινώσεις
Γραμματεία
Ανακοινώσεις του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Προγράμματα Κινητικότητας Φοιτητών
 
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
 
Untitled Document
The Department
Untitled Document
Aims and Objectives of the Department
Untitled Document
Administration
Untitled Document
Academical Staff - Contact E-mails
Untitled Document
How to reach us
Untitled Document
External Evaluation Report
 
Untitled Document
Academics
Untitled Document
Studies Programm
Untitled Document
Graduation Project
Untitled Document
Practical Training
Untitled Document
Graduates Occupation Fields
Untitled Document
Professional Rights
Untitled Document
Possibilities of Continuing Studies after Graduation
Untitled Document
Research Activities
Untitled Document
Services
Untitled Document
International Cooperations
Untitled Document
Postgraduate Studies Programm
Untitled Document
Erasmus
 
Untitled Document
Facilities
 
Untitled Document
Secretary
Untitled Document
Secretary Staff
Untitled Document
Registration - Duration of Studies
Untitled Document
Courses Statement
Untitled Document
Studies Book
Untitled Document
Certificate Emission
Untitled Document
Graduating
Untitled Document
Diploma Annex
Untitled Document
Admission to the Department
Untitled Document
Students Transfer
 
Untitled Document
News & Announcements
Untitled Document
Secretary
Untitled Document
Teachers
Untitled Document
Students
 
Untitled Document
Aims and objectives of the Department

 

The Department's mission is to provide high level of education to its students in the field of Food Technology which is the field of Technology, where biological, physical, chemical and engineering sciences are used to study the nature of foods, the causes which make them to spoil and the principles of their processing, preservation, storage and distribution. Thus, the food produced to be safe, wholesome, nutritious and organoleptically acceptable by the consumer.
The main objective of the Department is to provide the best in teaching to its graduates in order to be able to find career placements at the various sectors of greek economy which deal with food commodities. Besides, to promote scientific knowledge concerning Food Science and Technology through scientific research carried out by its academic staff.

Untitled Document
Ανακοινώσεις
Untitled Document
Η διανομή συγγραμμάτων θα ξεκινήσει στις 22/10/2015 και θα ολοκληρωθεί στις 8/1/ 2016. Οι δηλώσεις συγγραμμάτων των φοιτητών θα ξεκινήσουν στις 22/10/2015 και θα ολοκληρωθούν στις 23/12/2015.
(20-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Untitled Document
ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΕΠΟΠΤΗ ΤΟΝ Κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΑΔΗ: "Διερεύνηση της χρήσης βιοξυλάνθρακα ως βελτιωτικό εδάφους", εφόσον υπάρχουν οι προϋποθέσεις για πτυχιακή εργασία.
(19-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Untitled Document
Δικαιολογητικά για εγγραφή των εισαγομένων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με ειδικές κατηγορίες ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις.Εγραφή από 16/10/15 έως 30/10/15.
(16-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Untitled Document
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ αιτήσεις: http://feeding.teithe.gr/intex
(16-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Untitled Document
Βρέθηκε κινητό τηλέφωνο nokia…
(16-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Untitled Document
Οι φοιτητές του 1ου εξαμήνου σπουδών δεν θα δηλώσουν μαθήματα. Η δήλωση των μαθημάτων του 1ου εξαμήνου θα γίνει από τη γραμματεία.
(15-10-2015)
-ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Login Page
Είσοδος Χρήστη
Όνομα Χρήστη :

Κωδικός:

 
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: Χατζηαναγνώστου Στέλλα
www.food.teithe.gr